Koleksi Celcom handler

by Budak jahat on 11:57 AM, 04-Nov-13

Koleksi CELCOM HANDLER sila extrak dlu file zip ni ye,bukan direname..selamat mencuba downloadnow.jpg

Opera celcom live

by Budak jahat on 07:53 AM, 11-Oct-13

Assalammualaikum biggrin ,dah lama aku tak update blog ni,anda semua sihat tak..kalau sihat alhamdulillah...hari ini aku nak berkongsi koleksi trick celcom jika ada yang berminat boleh download dibawah ni ye.,sekian
Oupeng 6.7hui celcom live.jar

Op v7.1 celcom live.jar

UCBrowser_V 9_1_Handler celcom live.jar

UC-Cloud831T2HandlerUI204s40 mod celcom dead.jar

UC-Cloud831T2HandlerUI204s40 mod celcom live .jar

Ucbrowser83 celcom live and dead

by Budak jahat on 11:55 PM, 27-Jun-13

uc-browser-8-3-for-java-n.jpg

=> UC-Cloud831T2HandlerUI204s40 mod celcom dead.jar


=> UC-Cloud831T2HandlerUI204s40 mod celcom live .jar

Wechat s60v5 signed

by Budak jahat on 01:40 PM, 26-Apr-13

Thumbnailassalammualaikum kepada sahabatku sekalian,sudah lama aku tak update blog aku ni,hari ini aku nak update dan berkongsi 1 lagi applikasi yang dipangil wechat,siapa tak kenal wechat,mesti ramai yang kenal,aku akan terangkan la serba sedikit tentang wechat ni wechat ini adalah rakaian sosial yang semakin popular,terutamanya dimalaysia,wechat ni boleh nak dikatakan lebih kurang macam BBM la jugak,wehat ni boleh mesej,blh voise dengan... [Read More]